Ostarna ystas kontinuerligt under hela året, ibland finns dock inte alla sorters ostar i lager och ibland gör jag nya sorters ostar som blir tillfälliga gästspel eller nya stammisar. Ostar är KRAV-certifierade av SMAK.

Ådala Gårdsost 
En grynpipig halvhård ost med tvättad kittyta, ystad på lågpastöriserad mjölk. Den har en syrlig och fruktig smak med gräddig konsistens och en mjuk textur. En ost med skånsk terroir, utvecklad från gamla svenska traditioner. Utsökt på frukostmackan eller i bit till ett glas vitt Bourgogne.
Eller på knäcket till sill och snaps.
Vann guldmedalj under Nordisk Ostefestival 2018  klassen kittost
Vann guldmedalj i SM i mathantverk 2018 i klassen mjuk/halvmjuk kittost

Motivering:
"En mycket vacker ost med fin, fuktig yta och färg. Den har en gräddig smak med toner av nötter och honung. Sinnebilden för en hantverksost!"

Aftonstjärnan
En grynpipig hårdost ystad på opastöriserad mjölk med en yta av kitt- och vildmögel. Den har en krämig och smidig textur med fin syra och sötma och smak av bland annat torkad frukt, mandel och miso.
En ost med skånsk terroir, utvecklad från gamla svenska traditioner. Lagrad i minst 6 månader
En ystning på 95 liter mjölk ger två ostar
Vann silvermedalj under Nordisk Ostefestival 2018  i klassen fasta ostar

Tomme du Soleil
En halvhård ost med kittyta, ystad på opastöriserad mjölk. En slät textur med viss elasticitet, med smak av grädde, nötter och fin sälta. Lagrad i minst två månader.
Passar särskilt bra med ljust levainbröd och champagne.

Tellus
En ystning på 95 l mjölk blir en stor ost - Tellus
En hårdost ystad på opastöriserad mjölk med tvättad kittyta. Gräddig och nötig smak. 
Lagras i minst 10 månader. En typisk äta i bit ost.

Norrskenet
En lagrad lite fastare typ av grönmögelost ystad på opastöriserad mjölk. Krämig textur och med lite pikantare smak av mögel, stall, frukt, relativt hög syra och lång eftersmak.
Kallas även Bennyost efter en sann supporter.
Vann bronsmedalj under Nordisk Ostefestival 2017

Ådala Ädel
En krämig, mildare typ av grönmögelost med fyllig smak med balanserad syra och sälta.
Ystad på lågpastöriserad mjölk.

Nova Mu
En kittost med en jästig, fruktig och syrlig smak med en krämig och smidig paté, ystad på lågpastöriserad mjölk.

Stracchino
En krämig färskost ystad på lågpastöriserad mjölk Den ystas efter italienska instruktioner, med jästig och syrlig smak och viss sälta. Ibland med lite mögel på ytan, ibland rå yta. Smakar och smälter som god mozzarella vid upphettning. En ost att breda på bröd, lägga i lasagne eller toppa en pizza med. Sagolik till stekt svamp. 

Pettirosso
En ljuvlig liten krämig ost ystad på lågpastöriserad mjölk. Påminner om en Robiola (Stracchino) med mjölkig smak, lätt syra, fin sälta och tunt vitt mögel.
Hel ost ca 100-150 gram 
Bronsmedalj i Nordisk Ostefestival 2019

Stella Nova
En krämig ost med kittyta ystad på lågpastöriserad mjölk.
En klassisk mjuk kittost som med lagring får en pikant smak.,
Hel ost ca 100-150 gram

Lactiqueostarna är syrad färskost som antingen mognas och utvecklar mögelyta eller kryddas och säljs färsk. Färskost kan beställas med annan kryddning och form, tex i hjärtform med rosenblad till ett bröllop.

Sort sol
En lactiqueost med aska och vitmögel. Syrlig och rund, frisk smak. Blir mer och mer krämig under lagringstiden.
En del kunder vill ha den pinfärsk och fast, andra vill ha "Per-ostar" - väl mogna. Döpt efter en trogen kund.
Vann bronsmedalj under Nordisk Ostefestival 2018  i klassen vitmögelost

Örtig Lactique i olja
Torkad lactiqueost rullad i örter och ligger i ekologisk olivolja och ekolo-giska solrosolja (80/20). Gott till bröd eller till grillat kött, fisk eller grönsaker.

Vann silver i SM i mathantverk 2017
Motiveringen: Ett fint och bra koncept där man låter det lilla bli något stort!

Ramslöksfärskost
Färskost kryddad med färsk ramslök. Görs endast under våren. Gott till bröd eller till grillat kött, fisk eller grönsaker.

Säsongsost (våren)

Annan sorts ost

Ådala Eldost®
En ost med sälta och smöriga smaker.
Gott sällskap är biffiga tomater, sallad, rostade pumpafrön, tzatziki, hummus eller baba ganoush