Ostarna ystas kontinuerligt under hela året, ibland finns dock inte alla sorters ostar i lager och ibland gör jag nya sorters ostar som blir tillfälliga gästspel eller nya stammisar. Ostar är KRAV-certifierade av SMAK.

Ådala Gårdsost 
En grynpipig hårdost med tvättad kittyta. Den har en syrlig och lite rund smak. En ost med Skånskt terroir som jag utvecklat ur gamla Svenska traditioner. Utsökt på frukostmackan eller i bit till ett glas vitt Bourgogne.
Eller på knäcket till sill och snaps.
Vann guldmedalj under Nordisk Ostefestival 2018  klassen kittost
Vann guldmedalj i SM i mathantverk 2018 i klassen mjuk/halvmjuk kittost

Motivering:
"En mycket vacker ost med fin, fuktig yta och färg. Den har en gräddig smak med toner av nötter och honung. Sinnebilden för en hantverksost!"

Aftonstjärnan
En grynpipig hårdost ystad på opastöriserad mjölk med kitt och vildmögelyta. den har en syrlig och fruktig smak.
En ost med skånskt terroir som jag utvecklat ur gamla svenska traditioner. Lagrad i minst 6 månader.
En ystning på 95 liter mjölk ger två ostar
Vann silvermedalj under Nordisk Ostefestival 2018  i klassen fasta ostar

Tomme du Soleil
En mjukare hårdost ystad på opastöriserad mjölk av tommetyp med tvättad kittyta.
Fyllig, nötig smak med karaktäristiskt kittsmak i ytan. 
Passar särskilt bra med ljust levainbröd och champagne.

Tellus
En ystning på 95 l mjölk blir en stor ost - Tellus
En hårdost med tvättad kittyta. Gräddig, nötig smak med karaktäristiskt kittsmak i ytan.  Lagras i minst 10 månader. En typisk äta i bit ost.

Norrskenet
En grönmögelost med mjuk konsistens ystad på opastöriserad mjölk.
Kallas även Bennyost efter en sann supporter.
Vann bronsmedalj under Nordisk Ostefestival 2017

Ådala Ädel
En mildare grönmögelost med mycket  smak av salt, champinjon och mjölk .

Ådala Röd
En kittost med tydlig
kittkaraktär, sälta men en rund smak och mjuk paté. 
Fantastiska
smältegenskaper – tänk raclette!
Vann bronsmedallj under Nordisk Ostefestival 2018  i klassen kittost

Nova Mu NY 2019
En kittost med tydlig
kittkaraktär, sälta men en syrlig smak och krämig paté. 
 

Lactiqueostarna är syrad färskost som antingen mognas och utvecklar mögelyta eller kryddas och säljs färsk. Färskost kan beställas med annan kryddning och form, tex i hjärtform med rosenblad till ett bröllop.

Sort sol
En lactiqueost med aska och vitmögel. Syrlig och rund, frisk smak. Blir mer och mer krämig under lagringstiden.
En del kunder vill ha den pinfärsk och fast, andra vill ha "Per-ostar" - väl mogna. Döpt efter en trogen kund.
Vann bronsmedalj under Nordisk Ostefestival 2018  i klassen vitmögelost

Örtig Lactique i olja
Torkad lactiqueost rullad i örter och ligger i ekologisk olivolja och ekolo-giska solrosolja (80/20). Gott till bröd eller till grillat kött, fisk eller grönsaker.

Vann silver i SM i mathantverk 2017
Motiveringen: Ett fint och bra koncept där man låter det lilla bli något stort!

Ramslöksfärskost
Färskost kryddad med färsk ramslök. Görs endast under våren. Gott till bröd eller till grillat kött, fisk eller grönsaker.

Säsongsost (våren)

Andra sorters ostar

Ådala Eldost®
En ost med sälta och smöriga smaker.
Gott sällskap är biffiga tomater, sallad, rostade pumpafrön, tzatziki, hummus eller baba ganoush