kurs i Brödbakning med surdeg

Torsdagen den 27 februari kl 16-20 OBS! 2 platser kvar
Torsdagen den 26 mars kl 16-20 FULLBOKAD


Vi startar med introduktion i surdegens och fermenteringens spännande värld. Sedan gör vi en praktisk genomgång av alla moment och degar i olika stadier.
Teori och praktiska övningar varvas. Kvällsfika med te, kaffe, bröd, smör och ost ingår samt trix och tips, recept, surdeg och ditt egna brödämne (för jäsning och gräddning hemmavid).

Pris: 900 kr/person (inkl 25% moms).
Max 8 deltagare/tillfälle

Anmäl dig (med din fakturaadress) via mail på malin@adalagard.se
En bekräftelse i form av en faktura kommer sedan.

Avbokningsregler
Avbokning senare än 10 dagar innan kurstillfället återbetalas ej (oavsett orsak), avbokning innan dess återbetalas 100%.
Om kursen ställs in av någon orsak återbetalas 100%

Tidigare kursdeltagare har ordet nedan:

loading...